Elkészítés: A tészta hozzávalóit - a kakaópor kivételével - összegyúrjuk, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe kakaóport teszünk, majd mindegyiket kinyújtjuk.
A kikent-lisztezett tepsibe először a barna lapot tesszük. Megkenjük lekvárral, majd rátesszük a sárga lapot. Ismét megkenjük lekvárral, végül rásimítjuk a tölteléket, amit a következőképpen készítünk el: a tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzáadjuk a porcukrot, a darált diót és a reszelt citromhéjat.
Előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük, a tetejét pedig megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.