Elkészítés: A brokkolit sós vízben megfőzzük. A rizst a szokásos módon megpároljuk. Az apróra vágott hagymát olajon megfuttatjuk, majd beletesszük a darált húst. Megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd félkészre főzzük. Ha kész, elkeverjük a rizzsel.
A brokkoli felét hőálló tálba rendezzük, ráöntjük a rizs-hús keveréket. Arra ráterítjük a maradék brokkolit. A tejfölt 1 gerezd apróra vágott fokhagymával elkeverjük, majd a brokkolira öntjük. Erre ráterítjük a bacont, hogy befedje.
Sütőbe tolva készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.