Elkészítés: A tarhonyát félig megfőzzük.
Sűrű pörköltszaftot készítünk a vöröshagymával, amelybe a kolbászt is beletesszük. Amikor kész, tejföllel dúsítjuk, és még egyszer összeforraljuk.
Egy jénai tál aljára kevés pörköltszaftot teszünk. Erre helyezzük el a tarhonya felét, majd rá a szeletelt főtt tojást, és rátesszük erre a tarhonya másik felét. A tetejét leöntjük a tejfölös-kolbászos szafttal.
Betoljuk a sütőbe, összesütjük, a tetejét kissé meg is piríthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.