Elkészítés: A krumplit és a répát kb. fél centi vastagságú karikákra vágom, majd sós vízben megfőzöm. A póréhagymát felkarikázom, a sonkát kis (kb. 0.5x0.5 cm-es) kockákra vágom, kicsit megsózom, összekeverem egy serpenyőben, ráöntöm az olajat és az egészet összepirítom. A végén hozzáadom a felaprított zöldfűszerek felét és jól összekeverem.
Egy tűzálló tálat pár csepp olajjal kikenek, majd rétegesen lerakom a krumpli és a répa felét, a póréhagymás sonkát, végül a maradék krumplit-répát, megöntözöm a kefirrel, rászórom a reszelt sajtot, és beteszem az előmelegített sütőbe. 250 fokon kb. 8-10 percig sütöm. Amikor kiveszem, a tetejét megszórom a maradék zöldfűszerrel és tálalom. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.