Elkészítés: A pulykamellet 4 nagy szeletre vágjuk, jól kiverjük, és 1 éjszakát fokhagymás, sós tejben
áztatjuk.
A sonkát és a sajtot 4-4 szeletre vágjuk.
A tejtől leitatott hússzeleteket megkenjük májkrémmel, erre 1 szelet sajtot fektetünk, majd beborítjuk a sonkaszelettel. Két végét fogpiszkálóval megtűzzük. (Ha nincs elég nagy sonka- vagy sajtszelet, akkor 8 felé vághatjuk a húst, és 8 ilyen megrakott szeletet készíthetünk belőle.)
A szeleteket ugyanúgy bepanírozzuk, mint a rántott húst, megsütjük.
Köretként rizi-bizit készítünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.