Elkészítése: A gombát tisztítsuk meg, vágjuk apróra. A fokhagymát nyomjuk szét. A petrezselymet aprítsuk fel. Lassú tűzön, 1 evőkanál olajon 10 percig süssük a gombát, a fokhagymát és a petrezselymet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Helyezzük a hússzeleteket hőálló üvegtálba. Halmozzuk rájuk a gombás keveréket, aztán a sonka- és sajtszeleteket, és 200 fokra előmelegített sütőben (gázsütőn: 3. fokozat) addig süssük, amíg a sajt megolvad. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.