Elkészítés: A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, és fél órát állni hagyjuk.
A kis fej hagymát lereszeljük, kevés olajon üvegesre pároljuk. A tojásokat felverjük, sóval ízesítjük, majd a hagymára öntjük, és rántottát sütünk, hagyjuk kihűlni.
A karajszeleteken szétosztjuk a rántottát, majd mindegyik szeletre egy darabka sajtot teszünk. Feltekerjük, és hústűvel összetűzzük. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
Krumplipüré és saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.