Elkészítés: Serpenyőben, kevés olajon üvegesre pirítom az egyik apróra vágott vöröshagymát. Ebbe teszem a hosszú csíkokra vágott csirkemellet, majd felöntöm vízzel. Amíg a csirkemell fő a serpenyőben, hosszú, vékony csíkokra vágom a sárgarépát, apróra a fokhagymát és vékony szeletekre a paradicsomot. Először a fokhagymát, a paradicsomot, a sót, az Erős Pistát és a kakukkfüvet, majd pedig az egészet ellepő sárgarépát keverem hozzá finoman. Az egészet 5-10 percig főzöm még, amíg a víz elpárolog a répás csirkéről. Pirítom még egy kicsit, majd elkeverem vele a vékony karikákra szelt másik fej vöröshagymát. Ezt követően azonnal leveszem a tűzről. Egyedi, pikáns íze lesz így az ételnek, amelyet én legtöbbször ezüstrizzsel fogyasztok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.