Elkészítés: 1. A répát és az újhagymát megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk. A mandulát serpenyőben megpirítjuk, 4 narancsot kipréselünk, egyet kifilézünk.
2. Vajon lepirítjuk a hagymát és a gyömbért, majd hozzáadjuk a répát, és tovább pirítjuk.
3. Felöntjük a zöldséglével, és tovább főzzük, majd hozzáadjuk a kifacsart narancslevet. Addig főzzük, míg a répa megpuhul.
4. A levest lepürésítjük, majd fűszerezzük sóval, borssal, cayenne borssal és egy kevés cukorral.
5. A levest kitálaljuk, 1-2 cikk narancsot és 1 evőkanál tejfölt teszünk a tálakba, végül mandulával megszórjuk.
Elkészítés: kb. 35 perc
Fogyasztható: azonnal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.