Elkészítés: A répát meghámozom, megmosom, lereszelem. A tojásfehérjét habbá verem. A tojások sárgáját a cukorral, narancshéjjal és az olajjal habosra keverem. Ehhez öntöm a reszelt répát, a sütőporral, sóval és fahéjjal összekevert lisztet, a darabolt diót, a mazsolát, összekeverem, végül hozzáadom a habbá vert tojásfehérjét is. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm a tésztát, majd előmelegített 170 fokos (én légkeverésesben sütöttem) sütőben kb. 30-35 percig sütöm. Ha kihűlt, szeleteljük. Naaaagyon-naaagyon finom!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.