Elkészítés: A meggyet kiengedem, az almát meghámozom, a csutkáját kivágom, s darabolom. Egy edényben olvasztott vajon egy kevés lisztet megfuttatok, a tűzhelyről levéve öntök hozzá tejet, jól elkeverem, hogy csomómentes legyen. Beleteszem a gyümölcsöket, a cukrot, a vaníliás cukrot és a fűszereket, s kb. 5 percig főzöm. A tűzhelyről levéve, hozzáöntöm a vörösbort, a tejszínt és a pálinkát, majd hidegre teszem. Mikor jól lehűlt, tányérba merem, tejszínhabbal díszítve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.