Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrom, és elfelezem kb. 55-45% arányban (mert vastagabbnak kell lennie az alsó rétegnek), és 1 órán át a mélyhűtőben tartom.
Közben a túrót kikeverem a cukorral és a tojássárgákkal, hozzáadom a citromhéjat és a mazsolát, majd beleforgatom a felvert tojásfehérjét.
A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire lereszelem, rászórok kevés zsemle- vagy kekszmorzsát, hogy a nedvességet felszívja, elegyengetem rajta a túrót, és ráreszelem a tészta másik felét, teljesen el kell fednie.
30 percig 200 C fokon sütöm előmelegített sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.