Elkészítés: Az 1. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem, majd a langyosra hűlt zselatint is belekeverem a krémbe. Normál méretű tepsibe öntöm, amit előtte átöblítek vízzel (így könnyebb lesz kiszedni), és hűvös helyre dermedni rakom.
A 2. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem, a langyosra hűlt zselatint belekeverem a krémbe, ezután a megdermedt 1. rétegre öntöm, és visszateszem dermedni.
A 3. réteghez a 3 dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. A többi alapanyagot egy tálba teszem, robotgéppel 1. fokozaton kikeverem. A langyosra hűlt zselatint belekeverem a krémbe, ezután a megdermedt 2. rétegre öntöm, és visszateszem dermedni.
A 4. réteghez a 3dl vízben elkevert zselatint felforralom, majd hűvös helyre teszem. Ha már langyosra hűlt, belekeverem a szörpöt, és a 3. rétegre öntöm az egészet. 1-2 órára hűvös helyre teszem dermedni, majd felkockázom és tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.