Elkészítés: A lisztet szitáljuk át a kakaóval és a sütőporral. A tojásfehérjét a cukor felével verjük kemény habbá, a cukor másik felét és a vaníliás cukrot a tojások sárgájával keverjük habosra. Óvatosan forgassuk össze a kettőt, majd adagoljuk hozzá a lisztes keveréket és a puha vajat. 26 cm-es tortaformában, 180 fokon 20-25 perc alatt süssük meg.
A tejszínt a sütés előtti napon melegítsük fel, olvasszuk meg benne a csokikat, majd 1 éjszakára tegyük hűtőbe. Másnap verjük kemény habbá.
A kisült tésztát vágjuk 2 lapba. Az alsót kenjük meg a lekvárral, majd tegyünk rá csokikrémet. Helyezzük a tetejére a másik lapot, és az egészet vonjuk be a krémmel. A tetejét felvert tejszínhabbal és gyümölcsökkel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.