Elkészítés: A báránycombon zsebet vágunk.
A májat megfőzzük, és apró metéltre daraboljuk. A vöröshagymát megpirítjuk, összekeverjük a májjal. Sózzuk, borsozzuk, és hozáadjuk a rizst, a mazsolát, a petrezselymet. Beleütjük a tojásokat, jól elkeverjük, és ezzel a
masszával megtöltjük a combot.
A nyílást fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük, esetleg bevarrjuk. Sütőbe tesszük, és gyakori öntözés mellett ropogósra sütjük.
Köretként hosszú, laposra vágott sült burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.