Elkészítés: A tejben megfőzzük az előre megmosott rizst, amikor megpuhult, fedővel letakarjuk, és így hagyjuk kihűlni.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a
kristálycukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olvasztott margarint, a citrom reszelt héját, a kockára vágott aszalt gyümölcsöket és a beáztatott, kicsavart mazsolát, az egészet a kihűlt rizsbe keverjük. Végül óvatosan hozzáadjuk a tojásfehérjék keményre felvert habját, nehogy összetörjön.
Margarinnal kikent, zsemlemorzsával megszórt tepsiben, meleg sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.