Elkészítés: A puha vajba apróra vágott tárkonyt és fokhagymát keverünk, hozzácsavarjuk a citrom levét, ízesítjük sóval, borssal, jól összekeverjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.
A csirkecombokat kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk. A combok belsejét megtöltjük a tárkonyos vajjal. A hússzeleteket feltekerjük, 1-1 szelet baconbe csavarjuk (hústűvel rögzíthetjük a széleit).
Hőálló edénybe vagy tepsibe fektetjük sűrűn egymás mellé a feltekert húsokat, azután alufóliával lefedjük. Körülbelül 30 percig sütjük, azután a fóliát levéve a tetejét ropogósra pirítjuk.
Bármilyen köret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.