Elkészítés: A csokoládékat gőz fölött vagy a mikróban felolvasztjuk. A folyékony ét- és tejcsokiöntet keverékéhez hozzáadjuk a kókuszdarát és az apróra darált natúr mogyorót. Majd annyi cornflakest keverünk az így kapott masszához, hogy egy csepp csoki se maradjon a tálban. Óvatosan forgassuk a csokiba a Cornflakest, nehogy összetörjön.
Vegyünk elő egy nagy tálcát, fedjük le alufóliával, olajozzuk be, nehogy az alufólia ráragadjon a csokira. Majd egy kiskanál segítségével a masszát, közepes kupacokba helyezzük a tálcára. Egy fél órára a hűtőbe tesszük, hogy a csoki megdermedjen. Máris fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.