Elkészítés: A kacsamell bőrét éles késsel bekockázzuk, sózzuk, friss borsot tekerünk rá, és nagyon forró serpenyőbe helyezzük a bőrös felével lefelé. Ropogós-pirosra sütjük pár perc alatt.
Akkor óvatosan megfordítjuk, és még 3 percet sütjük, majd forró sütőbe helyezzük a serpenyőt, és további 6-8 percig sütjük.
Mielőtt felszeleteljük pihentetjük pár percet.
A sárgabarackot kevés vajon megforrósítjuk, citromot csavarunk rá, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk kevés mézzel. Pár perc alatt besűrítjük.
A felszeletelt kacsamellet a mézes sült sárgabarackkal és krumplipürével tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.