Elkészítés: A csirkecombokat megmosom és beszórom mindkét oldalát a fűszerkeverékkel. A tepsibe sütőpapírt teszek, erre 3 evőkanál olajat. Beleteszem a rozmaringágakat és rá a karikázott hagymát. Erre az ágyra fektetem a csirkéket, és ráöntök 1 dl vizet és a bort.
Sütőben ropogós pirosra sütöm. Nem takartam le, de le lehet takarni fóliával.
Burgonyapürével tálaltam, amit hagyományos módon készítettem, kevés szerecsendióval és 1 csokor friss petrezselyemmel, tejjel,vajjal habosra keverve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.