Elkészítés: A krumplit hámozzuk meg, vágjuk fel hosszú csíkokra, majd sós vízben főzzük félig készre (kb. 5 perc). A csirkemellet klopfoljuk ki, a lecsepegtetett krumpliból helyezzünk pár csíkot a hús közepébe, tegyünk rá rozmaringot, és csavarjuk be a szalonnával. Hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítsük. A hagymát egy kevés olajon pároljuk üvegesre, pirítsuk meg benne a tekercseket, sózzuk, borsozzuk. Locsoljuk meg a fehérborral, majd pároljuk további 15-20 percig, amíg megpuhul. Jó étvágyat hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.