Elkészítés: A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a porcukrot, a sütőport, a zsírt, belereszeljük a citrom héját, belefacsarjuk a levét. 1 egész tojással összegyúrjuk. 3 cipóba osztjuk, 3 cipóba beledolgozzuk a kakaóport.
Az egyik kakaós cipót akkorára nyújtunk, mint a kis tepsi, belehelyezzük a kivajazott edénybe. Megkenjük baracklekvárral, rászórjuk a cukorral kevert dió felét. Ere ráhelyezzük a kinyújtott világos lapot, erre ismét lekvár és a többi dió kerül. Befedjük az utolsó kakaós, villával megszurkáljuk, s előmelegített sütőbe tesszük, 180 fokon 30-35 perc alatt szép rózsaszínűre sütjük.
A mázhoz a tojássárgájákat fehéredésig keverjük a porcukorral, s ezt a sárga krémet elsimítjuk a sütemény tetején.
Ha megdermedt, vizes késsel téglalapokra szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.