Elkészítés: A zöldhagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, a paradicsomot megmossuk, mindegyiket felaprítjuk. Az olajat mélyebb edényben felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Rászórjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk és összeforraljuk, de nem főzzük péppé.
Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük.
A rukkolát leöblítjük, leszárítjuk, azonnal összeforgatjuk a meleg tésztával és a paradicsomos szósszal.
A fenyőmagot bevonatos serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, a parmezánnal együtt a tésztára szórjuk. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.