Elkészítés: Az olívaolajat egy nagyobb keverőtálba tesszük, citromlével, zúzott fokhagymával, borssal, sóval ízesítjük, majd habverővel habosra keverjük. Az öntetbe beleforgatjuk a jól lecsepegtetett kukoricát, vörösbabot, a leöblített rucolasalátát, és a kockára vágott paprikát. A salátát lazán átforgatjuk, hogy az öntet jól átjárja, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a rucolás kukoricasalátát mély tálkába halmozzuk, és citrommal díszítjük. Rozsos-magos kiflipirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.