Elkészítés: Az olívaolajat egy nagyobb keverőtálba tesszük, citromlével, zúzott fokhagymával, borssal, sóval ízesítjük, majd habverővel habosra keverjük. Az öntetbe beleforgatjuk a jól lecsepegtetett kukoricát, vörösbabot, a leöblített rucolasalátát, és a kockára vágott paprikát. A salátát lazán átforgatjuk, hogy az öntet jól átjárja, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a rucolás kukoricasalátát mély tálkába halmozzuk, és citrommal díszítjük. Rozsos-magos kiflipirítóssal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.