Elkészítés: Az 1 kg joghurtot elkevertem az 1 dl tejszínnel és 2 kávéskanál sóval, majd egy konyharuhába borítottam, aminek összekötöttem a négy sarkát, és fellógattam egy fakanálra egy lábas fölé. 2 napig így hagytam csöpögni a joghurtot, amíg sűrű krémsajt lett belőle. Ez a krémsajt volt az alapja a sajtgolyónak.
A krémsajthoz hozzákevertem a tubusos sajtot, a reszelt sajtokat és a csipet feketeborsot. A magokat egy teflon edényben megpirítottam, majd egy tálba öntöttem.
A krémből apró golyókat formáltam, amiket megforgattam a pirított magokban, majd egy tálra helyeztem őket. 1-2 órára érdemes hűtőbe tenni tálalás előtt, hogy kellően megszilárduljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.