Előkészítés: A szilvát megtisztítjuk, megmossuk, kimagozzuk és lecsepegtetjük. A fokhagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk.
Elkészítés: A sajtkrémet simára keverjük egy csipet őrölt fehér borssal, és a fokhagymát is beledolgozzuk. A fél szilvákat megtöltjük sajtkrémmel, ráültetünk egy-egy fél diót. A megtöltött szilvákat tálra rendezzük, és kb. egy óra hosszára hűtőbe tesszük. Tálalásnál kis koktélos villákat szúrunk a szilvákba, és vendégváró falatkaként vagy előételként kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 286 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.