A sajtot egy tálba reszeljük.
Hozzáadjuk a lisztet, a tojást.
Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll.
Kisebb golyókat formázunk, utána rudakká sodrunk a kezünkkel.
Olajat forrósítunk, és a krokketeket óvatosan beleengedjük a màr forró olajba.
Közepes lángon szép világosbarnára sütjük.
A sütés elején szeretnek összekapaszkodni, ezért jobb, ha egyszerre csak 4-5 darabot sütünk és párszor megmozgatjuk őket.
Konyhai papírtörlőre szedjük, hogy lecsöpögjön a felesleges olaj.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.