A sajtot egy tálba reszeljük.
Hozzáadjuk a lisztet, a tojást.
Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll.
Kisebb golyókat formázunk, utána rudakká sodrunk a kezünkkel.
Olajat forrósítunk, és a krokketeket óvatosan beleengedjük a màr forró olajba.
Közepes lángon szép világosbarnára sütjük.
A sütés elején szeretnek összekapaszkodni, ezért jobb, ha egyszerre csak 4-5 darabot sütünk és párszor megmozgatjuk őket.
Konyhai papírtörlőre szedjük, hogy lecsöpögjön a felesleges olaj.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.