Elkészítés: A vajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, összekeverjük, ezután az ételízesítőt, a borsot és a felkockázott csirkemellet tesszük bele. Kb. 10-15 percig kevergetve pároljuk, majd felöntjük a tejjel, hozzáadjuk az oregánót vagy a tárkonyt (ki melyikkel szeretné), és főzzük, amíg a hús omlós nem lesz.
A tejfölt összekeverjük a kukoricakeményítővel, majd rámerünk 1 szedőkanállal a készülő szósz levéből, és jól átkeverjük, hozzáadjuk a húshoz, megkeverjük, ezután belereszeljük a sajtot. Ez lehet 10-20 dkg is.
Hígabban levesnek is beillik, sajtos pirítóssal nagyon finom! Szószként elkészítve szarvacska tésztával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.