Elkészítés: Lereszelem a sajtot. Szép szeletekre vágom a húst, bepanírozom (liszt, tojás, sajt). A tálat, amiben sütöm, kibélelem a baconnel (sehol ne maradjon hely, középről-felfelé helyezve, hogy a bacon vége kilógjon). A bepanírozott húst szépen beleteszem, minden egyes sor közé lehet még szórni egy kis reszelt sajtot, és újra húst teszek. A végén a baconnel letakarom-lefedem, hogy ne látszódjon ki a hús sehol. Letakarom fóliával, és 45 percig közepes lángon sütöm. Megnézem: ha már puha a hús, akkor leveszem a fóliát, és hagyom sülni még egy kicsit, hogy szép barna legyen a bacon mindenhol. Ha megsült, kiveszem, hagyom egy kicsit állni, hogy kihűljön. Ha már kihűlt, egy tálra borítom az egészet. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.