Elkészítés: A gombefejeket megtisztítom, a talpukat kivágom. Enyhén besózom és félreteszem. Közben megfőzöm a rizst. Ha megfőtt, várok, amíg kihűl. Ezt követően a tejszínes sajtot összekeverem a főtt rizzsel, annyi sajttal, hogy ne legyen ragadós és híg a massza. Sózom, és picit megborsozom. (Lehet keverni bármi mást is tetszés szerint, pl. zöldfűszereket vagy apróra vágott gombát ill. más zöldségeket.) A töltelékkel megtöltöm a gombafejeket. Majd óvatosan, a szokásos módon bepanírozom és kisütöm őket. Vega kajának önállóan is finom, vagy hidegtál részeként is tálalható.
Ha marad a töltelékből, akkor abból vizes kézzel gombócokat formázok, zsemlemorzsában megforgatom, majd a gombóckákat is kisütöm. (Ezek a gombócok más ételekhez jól passzolnak köretnek.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.