Elkészítés: A halat szobahőmérsékleten felszeleteljük, leszárítjuk, megsózzuk, borsozzuk. A szeleteket a lisztben megforgatjuk, majd serpenyőben, a forró olajon mindkét oldalát elősütjük. Vajjal (margarinnal) kikent tűzálló tálba egymás mellé helyezzük. A serpenyőben visszamaradt olajon az apróra vágott vöröshagymát és a szeletekre vágott gombát megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, a zúzott fokhagymát és a petrezselymet. Összepirítjuk, elosztjuk a halszeleteken. Az így előkészített halat megszórjuk a reszelt sajttal, és forróra előmelegített sütoben, felso lángon addig sütjük, míg a teteje színesedni kezd.
Energia: 1417 kJ/339 kcal
Szénhidrát: 9,6 g
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.