Elkészítés: Az élesztőt a tejben 1 evőkanál cukorral felfuttatjuk, közben a liszthez hozzáadjuk a kefirt, az olajat és a tojásokat, majd a felfutott élesztővel összedolgozzuk. A margarint a sóval kikavarjuk.
A tésztából 8 cipót formálunk, kettesével kör alakúra nyújtjuk, kb. 2 mm vékonyságúra (valamivel nagyobb legyen, mint egy lapostányér). Az egyik kört lekenjük a sós margarin negyedével, és a másik lapot ráhelyezzük, majd így is nyújtunk még rajta egy kicsit (úgy, hogy jól összetapadjon a két lap. Ezt a dupla körlapot először 4 részre, majd minden cikket további 4 részre vágjuk.
A cikkek szélesebb végébe egy kis darabka sajtot helyezünk, majd innen indulva feltekerjük. Sütés előtt a kifliket megkenjük felvert tojással, és megszórjuk reszelt sajttal. Világos barnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.