Elkészítés: A husikát vékony csíkokra vágom, serpenyőben az ételízesítős vajon megpárolom, picit lepirítom. Ha kész, leveszem a tűzről, rádobom a felaprított petrus felét, a citromlevet, és összekeverem. Fedővel letakarom. Amíg kicsit meghűl, egy tálban összekeverem a 20 dkg sajtot, mustárt, tojást. Picit megsózom-borsozom, aztán a husit is beleborítom. Összekeverem, vajjal-morzsával kikent tepsibe rakom, a maradék sajtot rászórom. 220 fokon kb. 20 percig sütöm (amíg a sajt szépen megpirul).
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.