Elkészítés: A spenótot megmossuk, lecsepegtetjük. A zöldséglevest egy serpenyőben felhevítjük, beledobjuk a spenótot, a zúzott fokhagymát, és közepes lángon, lefedve kb. 10 percig pároljuk, sóval ízesítjük. Ha kész, leöntjük róla a levet, és lecsepegtetjük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a besózott, borsozott pulykamellszeletek mindkét oldalát 2-3 perc alatt pirosra sütjük.
A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. Egy sütőformát kiolajozunk, elterítjük benne a főtt spenótleveleket, ráfektetjük a pirosra sült pulykamellet. A tetejére paradicsomszeletek és a sajtszeletek kerülnek.
A sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.