Elkészítés: A tejbe beletesszük a kristálycukrot, meglangyosítjuk és belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztet elkeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, az olajat, és jól kidolgozzuk. A margarint 96 egyenlő részre felkockázzuk. A tésztát 6 egyenlő részre osztjuk, és egyenként kb. 30 cm-es köröket nyújtunk belőle, majd 16 egyenlő körcikkre vágjuk. Minden egyes körcikk szélesebb végére teszünk egy darabot a margarinból, szorosan feltekerjük, így kis kifliket kapunk belőle, összesen 96 darabot. Zsírozott tepsibe tesszük, megkenjük a tojással, reszelt sajtot szórunk rá, és 250 fokon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.