A spenót leveleket mossuk meg, csepegtessük le és hagyjuk megszáradni. A megtisztított szőlőszemeket vágjuk félbe. A cheddar sajtot vágjuk 1cm-es kockákra, majd az összes hozzávalót a mazsolával együtt egy nagy tálban keverjük össze. Tálalásig tároljuk a hűtőben lefedve.
Az öntethez egy kisméretű nyeles forralóban a vörösbort a cukorral melegítsük össze és addig hagyjuk közepes láng felett forrni, amíg a felére redukálódik. Ekkor öntsük hozzá a balzsamecetet és főzzük sziruposra. Hagyjuk kihűlni. A bekevert salátát az öntettel meglocsolva tálaljuk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.