Elkészítés: A padlizsánt megmossuk és 1 cm-es karikákra vágjuk, majd olajban átsütjük.
Kiolajozott jénaiba rétegezzük a hozzávalókat a következőképpen: előbb a padlizsánt, sózzuk, majd a héjatlan paradicsomot, amit borsozunk. A felszeletelt sajtok következnek. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az edény tele lesz, illetve a hozzávalók elfogynak. A tetejét vastagon beborítjuk karikára vágott vöröshagymával, sózzuk, borsozzuk.
Elkeverjük a tojásokat a tejföllel és a zúzott fokhagymával, és ráöntjük a lerakott anyagokra.
Forró sütőben, fedő nélkül pirosra sütjük. Idénysalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.