Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, az élesztőt, a cukrot belekeverjük. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk. Amikor az élesztő felfutott, a liszthez keverjük, hozzáadjuk a túrókat, és összedolgozzuk. A tejfölt és a tojássárgáját is hozzáadjuk: lágy tésztát kapunk. Cipót formálunk belőle. Nem kell megijedni, ha lágyabb, mert lisztet később is tehetünk még hozzá. Fél óra pihenésre letakarjuk, és meleg helyre rakjuk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, megszórjuk a sajttal, félbe hajtjuk, és összenyomjuk, fél órát pihentetjük. Mikor újra megkel, lisztezett deszkára tesszük, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A tetejét tojássárgájával megkenjük és sajttal megszorjuk. Minél többször hajtogatjuk, annál puhább és finomabb lesz a tészta. Több napon át friss marad. Forró sütőbe tesszük, és addig sütjük, míg aranybarna lesz a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.