Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk, majd a liszttel, tejjel, margarinnal és az olajjal összegyúrjuk. Alaposan megdagasztjuk, majd 16 gombócot készítünk belőle. A sajtot pici csíkokra vágjuk. Nyújtófával kinyújtuk a gombóckákat, majd a sajtcsíkokat a kinyújtott gombócokba rakjuk, ezek után kifli formára göngyölítjük. Kivajazunk egy tepsit, ebbe rakjuk a kifliket kelni. Ha megkelt, megkenjük a tetejét tojássárgájával, megszórjuk a tetejét sajttal. Jó meleg sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.