Elkészítés: Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez.
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A bazsalikomot megmossuk és felaprítjuk.
Kifőzzük a spagettit (kb. 8-10 perc), leszűrjük, lecsepegtetjük, és lapos tálra borítjuk.
A vajat felforrósítjuk, megpároljuk benne a hagymát és a gombát. Ráöntjük a tejszínt, beleszórjuk a sajtot, és hagyjuk szétolvadni. Sóval, borssal ízesítjük.
A szószt a spagettire öntjük, rászórjuk a bazsalikomot, és kínáljuk. Külön tálkában parmezán sajtot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.