Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, befűszerezzük (a fűszerkeverék mellett tehetünk még rá őrölt színesborsot is), a bőre alá 2-3 mozzarella golyót dugunk. A tepsibe kevés zsiradékot teszünk, beletesszük a zúzott fokhagymát, a karikára vágott vöröshagymát, ráfektetjük a csirkecombokat. Alufóliával lefedjük, és fél órára középmeleg sütőbe tesszük. Majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. A salát és a szőlőt alaposan megmossuk. A salátát beletépkedjük egy nagyobb tálba, a szőlőszemeket leszedjük a fürtről, hozzátesszük, a sajtot felkockázzuk, és a dióval együtt a salátához adjuk. Az öntöthez a mustárt és a mézet összekeverjük, folyamatos keverés mellett hozzáöntjük az olívaolajat, addig keverjük, míg szép, homogén öntetet kapunk. Ízesíthetjük kevés őrölt borssal, de ne fűszerezzük túl, mert a dijon-i mustár elég jellegzetes ízű.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.