Elkészítés: A sajtot fővő vízbe teszem, majd kb. 20 percig állni hagyom benne. Alufóliára téve téglalap alakúra nyújtom, beborítom a sonkaszeletekkel. A vajat, az apróra vagdalt főtt tojást, a majonézt, a fokhagymát, a vöröshagymát, sót, borsot, zöldpetrezselymet habosra keverek. Rásimítom egyenletesen a sonkára, majd a fólia segítségével fölgöngyölöm (mint a rétest). Hűtőben hagyjuk hűlni. Kb. 3 óra múlva szeletelhető. Igen mutatós, ízletes hidegtál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.