Elkészítése: A megtisztított hagymát kis kockákra vágjuk, a fokhagymát finomra aprítjuk, a paprikát és a paradicsomot középnagyságú kockákra daraboljuk. Serpenyőben felmelegítjük az olajat, aranysárgára pirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, egy percig pirítjuk, s evőkanállal elkeverjük. Beletesszük a paradicsom- és paprikadarabokat, megkeverjük, s lefödve tíz percig pároljuk. A vizet, a kevés vízben feloldott leveskockát, a paradicsompürét, az olajbogyókat és a fűszereket hozzáadjuk, s lassú tűzön, állandóan kevergetve húsz-harminc percig főzzük. A közben félkeményre főzött tojásokat ezzel a mártással leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.