Elkészítés: A burgonyát karikára vágva előfőzzük. A cukkinit szeletelve, a zöldhagymát hosszában félbevágva grillen megpirítjuk. Felszeleteljük a piros húsú paprikát és a paradicsomot, a grillezett zöldségekhez és a főtt burgonyához adjuk. Az olívaolajjal elkeverjük a balzsamecetet, apróra vágott metélőhagymával, tengeri sóval és borssal ízesítjük, majd a zöldségekre öntjük. 1 órára a hűtőbe tesszük, hidegen sültek mellé tálaljuk. Jó étvágyat!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.