Elkészítés: A leveles salátákat átmossuk, jól lecsepegtetjük, és apróbb darabokra tépkedjük.
A trappista sajtot vékonyszálúra reszeljük, majd forró, teflonos serpenyőbe egyenletesen, nem túl vastagon, kb. 18 centi átmérőjű körbe szórjuk. Közepes tűzön pirosra sütjük az egyik oldalát, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Forrón a merőkanál domború részére simítjuk, és hagyjuk, hogy megdermedjen. Ezután levesszük a kanálról, és teljesen kihűtjük.
Az öntethez a majonézt, a ketchupot és az aprított petrezselymet jól összekeverjük.
Tálaláskor a paradicsomos-majonézes öntet felét tányérra locsoljuk, ráfektetjük a sajtkosarat, megtöltjük a salátával, és meglocsoljuk kevés olívaolajjal, valamint a paradicsomos-majonézes öntettel. Friss pékáruval kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.