Elkészítés: A sonkát felaprítjuk, megpíritjuk olajon, hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát és paradicsomot. Amint a zöldségek kicsit megpárolódtak, hozzáöntjük a főzőtejszínt, és lassú tűzön hagyjuk besűrűsödni. Fontos, hogy a zöldségek ne puhuljanak meg teljesen, mert sokkal ízletesebb és esztétikusabban tálalható. A legvégén ételízesítővel, borssal, oregánóval ízesíthetjük. Az így elkészült szószt a kifőtt tésztára öntjük, és kedvenc sajtunkkal megszórva tálaljuk! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.