Elkészítés: Néhány keményebb barackot félreteszek, a többit négybe vágom, kézi botmixerrel kicsit megtöröm. Felteszem főni, teszek bele citromlevet, hogy ne barnuljon meg, cukrot - attól függően, hogy mennyire édes a barack. 1 csomag vaníliás cukrot, fahéjat és gyömbért is teszekbele ízlés szerint. A tartósítószert nem szeretem, a magas cukortartalom önmagában tartósít, inkább több cukrot használok.
Folyamatosan leszedem a tetejéről a habot.
Mielőtt késznek ítélném, a félretett barackot apró kockákra vágva beleteszem, és még egyszer felforralom... utána jöhetnek az üvegek és a jó meleg takaró dunsztoláshoz. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.