Elkészítés: A sütőport beleszitáljuk a lisztbe és a vajjal szétmorzsoljuk. A porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgákat, a reszelt citromhéjat és a tejet hozzáadva sima tésztává gyúrjuk. Hűvös helyen legalább fél óráig állni hagyjuk. A tésztát 2 mm vastagra nyújtjuk, majd 5 cm átmérőjű karikákat vágunk ki belőle. A karikák felének közepét egy kisebb formával kivágjuk, hogy gyűrűket kapjunk. (Egyszerűbb olyan formával készíteni a felét, ami eleve kivágja a körök közepét.) Kivajazott sütőlapon előmelegített sütőben 200 fokon kb. 10 percig sütjük. A karikákat vékonyan megkenjük dzsemmel, a gyűrűket rátesszük, porcukor és vaníliás cukor keverékével megszórjuk, a lyukakba dzsemet töltünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.