Elkészítés: Keverjük simára a túrót a kétféle cukorral. Verjük habbá a tejszínt, és fokozatosan adjuk a túróhoz. Oldjuk fel a zselatint 1 dl hideg vízben, majd melegítsük fel, és dolgozzuk a túrós krémbe.
A friss sárgabarackot mossuk meg, magozzuk ki, a befőtt már kész van a felhasználáshoz. Néhány darabot felszeletelve tegyünk félre a díszítéshez, a maradékot aprítsuk fel, és adjuk a túrókrémhez.
Osszuk el a babapiskóta 2/3-át egy kapcsos tortaforma alján és oldalán. Töltsük bele a túrós krém felét. Rakjuk rá a maradék piskótát, locsoljuk rá a likőrt, és kenjük rá a maradék krémet.
Tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen.
Tálaláskor díszítsük a félretett barackkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.