Elkészítés: Keverjük simára a túrót a kétféle cukorral. Verjük habbá a tejszínt, és fokozatosan adjuk a túróhoz. Oldjuk fel a zselatint 1 dl hideg vízben, majd melegítsük fel, és dolgozzuk a túrós krémbe.
A friss sárgabarackot mossuk meg, magozzuk ki, a befőtt már kész van a felhasználáshoz. Néhány darabot felszeletelve tegyünk félre a díszítéshez, a maradékot aprítsuk fel, és adjuk a túrókrémhez.
Osszuk el a babapiskóta 2/3-át egy kapcsos tortaforma alján és oldalán. Töltsük bele a túrós krém felét. Rakjuk rá a maradék piskótát, locsoljuk rá a likőrt, és kenjük rá a maradék krémet.
Tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen.
Tálaláskor díszítsük a félretett barackkal.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.