Előkészítés: A sárgadinnyét magjait eltávolítjuk, a görögdinnyével és a kivivel együtt meghámozzuk, feldaraboljuk. A szedret és a málnát gyorsan leöblítjük, és egy törlőpapírral megszárogatjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket műanyag tálba tesszük, megöntözzük a borral, és 15 percre a mélyhűtőbe tesszük. Amikor letelt az idő, a gyümölcsöket leszűrjük, a boros levet megőrizzük. A fagyaltokat fagyikanállal vagy leveseskanállal 4 kisebb tálkába, kehelybe elosztjuk, a leszűrt gyümölcsökkel díszítjük, a leszűrt borral megöntözzük, azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 341 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.